Uthyrningsrum

I föreningen har vi två uthyrningsrum som finns till för boendes släkt och vänner under besök. 

Bokning av uthyrningsrum
Uthyrningsrummen bokas via föreningens bokningssystem på nätet eller på bokningstavlorna i tvättstugorna. Se instruktionen längre ner på sidan. 

Bokning görs för det datum då man anländer till lägenheten. Man får då tillgång från kl 12.00 den dagen, till kl 12.00 efterföljande dag.

Rummen kostar 150 kronor per natt. Betalning ska vara gjord innan uthyrningsdagen till konto 266-5040. Skriv ert lägenhetsnummer som avsändare.

Nyckel
Nyckel till rummen hämtas på fastighetskontoret samma dag om bokningen gäller vardag. Annars hämtas nyckeln sista vardagen innan helg.

Om ni inte kan hämta nyckeln i tid så finns det nyckelhållare som öppnas med kod. Med koden får ni tillgång till nycklarna. Nyckelhållarna finns uppsatta på dörren bredvid fastighetskontoret. Koden till nyckelhållaren får ni av fastighetsskötaren.

Utrustning och inventarier
Uthyrningsrummen har två enkelsängar och en extrasäng. Det finns täcken och kuddar men gästen måste själv ta med lakan, påslakan och örngott.

Inspektera rummet innan användning och stäm av mot inventeringslistan som finns uppsatt i rummen. Om något saknas meddela detta till fastighetskontoret snarast.

Toalett och dusch
Toaletter finns i tvättstugan i anslutning till rummen. Det finns även möjlighet till dusch i bastu-/motionsrummet men dessa måste då förbokas.

Städning
Rummet ska städas efter användning. Städmaterial finns i anslutning till rummen i tvättstugan. Sopor tas med och sorteras i miljöhuset.

Utcheckning
Nyckeln läggs i brevlådan på fastighetskontoret innan klockan 12.00. Tänk på att utan nyckel så kan man bara lämna fastigheten via porten mot Övre Majorsgatan.