FÖR DIG SOM MEDLEM

I vår fastighet finns en hel del bekvämligheter som ska göra ditt liv i bostadsrätt enklare. På den här sidan beskriver vi en del om vad som finns för dig som medlem, och för dig som vill läsa mer finns länkar till förhållningssätt och rutiner för de olika gemensamma lokalerna och servicerummen.

Tvättstugor
Vi har två fullt utrustade tvättstugor, en i 47:an och en i 55:an. I varje tvättstuga finns flera rum att boka. Det finns också mangel i båda tvättstugorna och en grovtvättmaskin för matt-tvätt mm i 55:an. På gården finns en gemensam ställning för att piska mattor på.

Läs mer om förhållningssätt och våra tvättstugor och hur du bokar en tvättid här.

Bastu & gym
I anslutning till tvättstugan i 55:an når du föreningens bastu och gym. Denna lokal bokas på samma sätt som tvättstugorna. 

Uthyrningsrum
Föreningen har två stycken uthyrningsrum för övernattande gäster. Rummen bokas på samma sätt som tvättstugorna och kostar 150kr/natt. I varje rum finns en dubbelsäng, pentry och en extra säng. Läs mer om uthyrningsrummen här.

Snickarrum
I källaren finns ett snickarrum för dig som behöver bygga, reparera eller måla om något. Snickarrummet är till viss del utrustat med vissa verktyg . men främst är det en möjlighet för dig som vill snickra, bygga eller måla att göra det på en designerad plats
.

Miljöhus och container
På gården finns ett miljöhus med goda sopsorteringsmöjligheter. Här kan du slänga glas, metall, tidningar, plast och pappersförpackningar, wellpapp, kompost och hushållssopor.

Utöver miljörummet erbjuder föreningen också en container så att medlemmar kan göra sig av med grovsopor och mm fyra gånger om året.

Läs mer om avfall och sophantering här. När en container är beställd informeras medlemmar om det i närhet & trivsel, samt under Nyheter.

Erbjudanden från våra hyresgäster
Ibland har våra kommersiella hyresgäster erbjudanden till boende och medlemmar i föreningen. Aktuella erbjudanden från hyresgästerna finns under Mitt Riksbyggen