Närhet & trivsel December 2023

08.12.2023

ÅRSMÖTET DEN 30/11
Årsmötet genomfördes med ett något mindre deltagande än vanligt men de som var närvarade deltog desto mer. Tack för alla fina ord och givande frågor. Styrelsen tackar Oscar Thorwid som lämnar styrelsen och välkomnar Anders Borghed som ny suppleant. Vi vill särskilt tacka Jan Levin som efter mångårigt engagemang i styrelse och på senare tid Valberedningen lämnat sitt uppdrag. Protokoll och information från årsmötet hittar ni på Mitt Riksbyggen. Styrelsens sammansättning samt valberedning och revisorer ser ni på kontaktlistan.

TILLGÅNG TILL GEMENSAMHETSURYMMEN
Föreningen har flera utrymmen som vi gemensamt nyttjar och dessa bokas främst genom vårt bokningssystem. Tidigare har det varit särskilda nycklar till olika lokaler men nu tar vi bort låscylindrar på alla tvättstugor samt Bastun. Det går att låsa Bastu/Relaxrummet från insidan med en hasp. Anledningen är att alla ska ha tillgång utan särskild nyckel samt att ingen ska råka bli inlåst av misstag. Föreningen har även en "Snickarbod" i källarplan där man kan ta med sig verktyg och använda arbetsbänk vid lite mindre jobb. Nyckel till detta rum lånas i Expeditionen och det behövs ingen bokning innan.

JULGRANAR
Det kommer finnas en container vid Tjugondag Knut-helgen (12-14/1) för er som inte har kastat ut julen och vill bli av med julgranen. Denna gång blir det en lite större container då vi behöver slänga en del bråte som vi behövt ta hand om från gångarna vid källarförråden.

KALLT I LÄGENHETEN?
Vi har inte fått så många ärenden om låg temperatur i lägenheten i år men om någon har besvär med detta så hör av er till Optimal för hjälp. Genom vårt avtal med Göteborgs Energi så är vi garanterade en inomhustemperatur på 21 grader (+/- 0,5)

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
Vi vill tacka alla medlemmar för ert engagemang under året.

Tillsammans verkar vi för att vår förening mår så bra som möjligt och vi alla trivs tillsammans. Vi syns framöver på fler gemensamma aktiviteter.

/Styrelsen