Närhet & trivsel maj 2021

17.05.2021

NY TRALL PÅ GÅRDEN

Som vi informerade om i förra närhet & trivsel är styrelsen och Optimal på gång med att lägga ny trall på gården. Den nya trallen inkluderar både den i gårdsnivå, trappan upp till den övre platån och den övre platån. Arbetet ska nu startas och förväntas vara klart till midsommar.

CONTAINER, 21/5-24/5

Optimal har bokat en ny container från fredag 21/5 till måndag 24/5. Containern ställs som vanligt på Övre Majorsgatan och är till för er medlemmar så att ni kan rensa ut era förråd. Containern öppnas med iloq-nyckel, samma nyckel som går till exempelvis källaren.

Vi kommer också beställa container vid fyra tillfällen (istället för två) per år från och med nu. Styrelsen vill därför be er att absolut inte ställa sådant som inte får plats i containern på gatan utanför. Vänta istället till nästa containerhelg om det blir fullt. Information om datum för kommande containers kommer annonseras på hemsidan och i kommande närhet & trivsel.

TVÄTTSTUGAN

Styrelsen har satt upp nya anslag om förhållningssätt i tvättstugorna i vardera tvättstugan. Styrelsen ber alla följa dessa regler, både vad gäller städning och tidsbokning, för att undvika onödig osämja. Kortfattat gäller nedan angående tidsbokning:

  • Bokad tid gäller för hela passet för den som har bokat. Blir du klar tidigare bör du ta bort din bokning och frigöra tid för andra.

  • Om det finns tvätt kvar i maskinen från föregående pass kan den lyftas ur när du påbörjar ditt pass.

  • Om det finns tvätt kvar i torkrummet/torktumlaren från föregående pass kan den tas bort en timme in på ditt pass.

Kontakta fastighetsexpeditionen med en felanmälan om reglerna inte följs eller någon tvättstuga saknar städutrustning eller liknande. 

/ Styrelsen, BRF Göteborgshus 53