Närhet & trivsel juni

23.06.2022

FLYTT AV GYM OCH MANGEL
Under slutet av juni flyttas gymmet till mangelrummet i 55:an. Manglarna har fått nya placeringar i tvättstugorna och gymmet får ett eget rum med bättre ljus och fönster som går att öppna. Bokning av gym och bastu kommer ske separat vilket ger möjlighet att boka båda eller var för sig.

PÅ GÅNG PÅ GÅRDEN
- Nya grillar, parasoller och blomlådor kommer inom kort då de gamla blivit slitna.
- Vi inrättar två odlingslådor på den övre terrassen där ett par medlemmar som visat intresse kör en pilot under året för att se hur det funkar med odling, bevattning och underhåll.
- Vi utreder möjligheten att installera ett nytt cykelförråd med tak vid porten mot Övre Majorsgatan. 
Om det blir aktuellt kommer den första rabatten tas bort och växterna flyttas till annan del av gården.

CYKELFÖRRÅD
Alla cykelförråd är nymålade och kompletteras med fler cykelställ, för bättre ordning. Framöver kommer du endast att kunna förvara din cykel här om den är i fungerande skick. Trasiga cyklar och liknande ska antingen slängas eller förvaras i eget förråd. Optimal kommer att följa upp och löpande plocka bort cyklar och annat skräp som inte ska ta upp plats i våra gemensamma förråd.

BARNVAGNSFÖRRÅD
Två nya förråd för barnvagnar har inrättats, ett i 49:an och ett i 53:an på vån 3 (markplan mot gården) Du som har behov av detta kommer kunna öppna förrådet med din Iloq-nyckel.

NYA TIDER I TVÄTTSTUGAN
Det sista passet på dagen kommer kortas ner med en timme till 19.00-22.00. Därefter bryts strömmen mellan kl 22.00-07.00. Detta för att följa våra trivselregler bättre och för att vi har blivit uppmärksammade på att man nyttjar tvättstugorna utanför de bokningsbara tiderna och därmed stör de medlemmar som bor i anslutning till tvättstugor och torkrum samt de som bor i våra uthyrningsrum.

NY MEDLEM
Vi välkomnar Parmida Nazemi, som flyttar in i uppg. 55. Varmt välkommen till föreningen!

VI ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG SOMMAR!
/ Styrelsen