Närhet & trivsel juni 2021

23.06.2021

MOTIONER TILL ÅRSMÖTET

Nu är det dags att lämna in motioner till kommande årsmöte som preliminärt är bokat till tisdag 30/11. Samtliga motioner måste skrivas ut och lämnas in på fastighetsexpeditionen senast 31/7.

CYKELRENSNING I HÖST

Det är för tillfället väldigt fullt i våra cykelförråd och cykelställ på gården. Vi kommer därför genomföra en cykelrensning i september då oanvända cyklar rensas bort. Mer information om hur rensningen går till kommer efter semesterperioden.

INFO OM SOLCELLER

På senaste årsmötet togs beslut om att styrelsen skulle undersöka och upphandla installation av solceller till fastigheten. Under våren har offerter tagits och styrelsen har nu beslutat att Optimal kan gå vidare och upphandla tjänsten efter sommaren.

NYTT SÄTT ATT ÖPPNA GARAGEPORTEN

Från och med 7/6 så öppnas garageporten med samma tagg som öppnar övriga portar i fastigheten, istället för med särskilda garagekort. Det är endast medlemmar med garageplats som har åtkomst till garaget via sin tagg.

PORTTELEFONEN

Vi har det senaste haft problem med ett flertal knappsatser för porttelefonerna på Linnégatan. Optimal utreder just nu vad som är problemet och hur det bäst kan åtgärdas.

NYA HEMSIDAN

Nu är det snart dags att lansera föreningens nya hemsida! I samband med detta kommer vi också gå ut med information i brevlådor om hemsidan och vem man kontaktar i vilka frågor. Hemsidan kommer, efter lansering, nås på samma hemsideadress - www.goteborgshus53.se.

Ni får gärna kontakta oss i styrelsen om något inte fungerar på sidan eller är otydligt vid lansering.

Nästa närhet och trivsel kommer efter semesterperioden.

Trevlig midsommar och sommar önskar styrelsen!