Närhet & trivsel juli 2024

04.07.2024

RELININGPROJEKTET
Arbetet med relining av våra avloppsstammar fortsätter nästan utan störningar och än så länge håller vi tidplan och budget. Efter vecka 26 är 47:an och 49:an klara. Därefter gör vi sommaruppehåll och kör igång igen i vecka 32 med 55:an. För de lägenheter som berörs vecka 32-33-34 kommer information att delas ut senast vecka 27. En extra påminnelse går ut vecka 31 för de lägenheter som berörs vecka 32-33 och efter det är vi tillbaka i normala gängor med aviseringar två veckor i förväg.Glöm inte att lämna era nycklar i tid till fastighetsexpeditionen – särskilt viktigt nu i semestertider. Titta en extra gång på tidplanerna som sitter anslagna utanför fastighetsexpeditionen, så att ni inte missar era veckor.Styrelsen vill tacka våra boende, vår entreprenör Repipe och Optimal för fint samarbete, alla drar sitt strå till stacken för att arbetet skall fortlöpa så smidigt som möjligt.


GÅRDSFEST OCH EXTRA ÅRSMÖTE

Ni kommer väl ihåg att boka in den 6 september då vi ska ha vår gårdsfest till med ett kortare extra årsmöte gällande nya stadgar.

Kom också ihåg att den 31/7 är sista datum för er som vill lämna in motioner till vår ordinarie årsstämma i början av december. Motioner ska skriftligen anmälas till styrelsen senast 1 månad efter räkenskapsårets slut.


GLAD SOMMAR!
Vi i styrelsen och personalen på Optimal vill önska alla medlemmar en riktigt fin sommar! 


/ Styrelsen