Närhet & trivsel November 2023

30.11.2023

ÅRSMÖTE TORSDAG 30/11

Det närmar sig årsmöte och den tid på året då alla medlemmar kan vara med och besluta om årsredovisning, styrelsens sammansättning och inkomna motioner. I år kommer vi även att besluta om nya stadgar då det skett flera förändringar i bostadsrättslagen som kräver detta. Kallelse och handlingar har delats ut i er brevlåda två veckor innan mötet.

JULGRANSTÄNDNING SÖNDAG 2/12

Förra året startade vi en tradition med en större julgran mitt på gården och vi tänker fortsätta med den! Söndagen den 3/12 som är första advent är ni välkomna på julgranständning kl 15.00. Det bjuds på glögg och pepparkakor.

UNDERHÅLLSPLANEN 2024

Under året har vi gjort tester av gårdsbjälklaget och mot garaget och fått positiva nyheter gällande hållbarheten. Detta innebär att vi endast kommer göra mindre underhållsarbete under nästa år och skjuter upp planerna för det större gårdsprojektet tills vidare. Mer information om detta på årsmötet.

Vi har även gjort besiktning av husets avloppsstammar och kommer genomföra underhåll i två etapper: Den första har redan startat och avser byte av avloppsrör för de liggande delarna på plan 1 & 2 (källare och affärslokaler) arbetet kommer slutföras under 2024. Andra etappen innebär religning av alla avloppsstammar och förgreningar från plan 3 och uppåt och kommer påverka alla boende. Planering pågår och mer information om hur det påverkar just dig kommer i god tid innan arbetet startar.

AW SISTA FREDAGEN VARJE MÅNAD

Om ni missat detta så vill vi berätta om ett mycket uppskattat initiativ som några medlemmar tog efter vår gårdsfest och det är en stående AW sista fredagen i månaden på Karlssons garage tvärs över gatan. Bord är bokat och möte med glada grannar utlovas!

/Styrelsen