Närhet & trivsel augusti 2023

22.08.2023

INFOMÖTET I JUNI
Den 20 juni hade styrelsen infomöte gällande avgiftshöjningen för de av er som ville ställa frågor och få mer information. Det blev en bra dialog där vi presenterade ekonomi och budget för 23/24. För er som missade mötet så finns en presentation från mötet på mitt.riksbyggen.se där du som medlem loggar in med BankID eller skapar ett konto.

AVBOKA DIN TVÄTTID
En påminnelse om att det är viktigt att avboka sin tvättid om man inte använder den så att någon annan kan göra det. Särskilt nu när vi renoverar en tvättstuga i 55:an pga vattenskada från lägenheten ovanför.

VÄXTERNA I ENTRÈN
Tyvärr har vi fått byta ut flera av växterna som finns i våra entréer då de tagit skada av att ytterdörren har stått uppställd samt att man har petat ner saker i rabatten. Luwasa som sköter våra växter vädjar till alla att inte slänga skräp eller hälla vätskor i rabatterna. Ni behöver heller inte hjälpa till och vattna då de har koll på detta och det kan finnas andra anledningar till att tex bladen är missfärgade.

STÄLL INTE UPP ENTRÈDÖRREN
Vi får återigen påminna om att det inte är tillåtet att ställa upp ytterdörren. Dels skadas våra växter men det ger även obehöriga en möjlighet att ta sig in i huset. Om du flyttar in eller ut så bevaka dörren om den behöver vara uppställd och när du renoverar är du skyldig att släppa in hantverkare alternativt låna en extra nyckel hos fastighetsskötaren vid längre perioder.


GÅRDSFEST 8 SEPTEMBER
Gårdsfesten närmar sig och information med anmälan kommer vecka 34. Det blir mat, musik och lite information om vad som händer under hösten


/ Styrelsen 230817