Närhet & trivsel april 2021

22.04.2021

NY HEMSIDA PÅ GÅNG

Styrelsen har under året sett över föreningens hemsida och arbetat för att ta fram en ny. Förhoppningsvis kommer vi snart kunna lansera och visa den för er! Målet har varit att skapa en hemsida med bättre överskådlighet där du som medlem enkelt hittar den information du söker, samt kontaktuppgifter och information om vem du ska kontakta i vilka frågor.

ARBETEN PÅ GÅRDEN

Som ni säkert märkt har vår grannförening på Nordenskiöldsgatan påbörjat ett arbete på gården. Det är ett underhållsarbete där de bl.a. byter ytskiktet till sitt garage och enligt tidsplanen ska det vara klart v26, dvs efter midsommar. Mer information finns på vår hemsida.

Utöver grannföreningens arbete har styrelsen tillsammans med Optimal påbörjat ett arbete med ny trall i anslutning till grässlänten på gården. Delar av den befintliga trallen är i dåligt skick och behöver bytas ut. Arbetet har påbörjats och planeras av Optimal.

UPPFÖLJNING SOLCELLER & LADDSTOLPAR

På senaste årsstämman lades två motioner fram om installation av solceller på taket samt laddstolpar till elbilar i garaget. Solcellerna har vi tagit in offerter på men mer information krävs innan vi kan gå vidare. Vad gäller laddstolparna i garaget så finns det en del aspekter att ta hänsyn till och undersöka innan vi vet vad som är möjligt. Styrelsen har gett Optimal i uppdrag att utreda frågan. Vi kommer informera om båda dessa pågående arbeten när vi har mer besked.

NYTT CAFÉ - OH MY COFFEE

Som flera av er säkert redan har sett så har vi sedan 1 april ett nytt café i huset: Oh my coffe! Oh my coffee är ett modernt fusioncafé som erbjuder ett stort utbud av desserter i form av våfflor, crepes, pannkakor samt det populära bubbeltea. På menyn hittas också matiga rätter så som sallad och panini. Ta er gärna ett besök till cafét vid tillfälle och njut av en kaffe eller något annat i förmiddagssolen!

/ Styrelsen för Göteborgshus53