Närhet och trivsel september 2023

02.10.2023

ÄNDRING AV TVÄTTIDER
För att öka tillgängligheten i våra tvättstugor kommer vi att förändra schemat för bokningar. Vi kommer att införa tvåtimmarspass men också möjlighet att boka två pass samtidigt, det innebär att om man har behov av dubbla pass kan man boka två i följd. Man kommer att ha rätt att nyttja torktumlare och torkrum 45 minuter efter avslutat pass.

GROVTVÄTT OCH TORKRUM
En ny grovtvättmaskin är installerad i 55:ans tvättstuga och arbetet med reparationen av torkrummet till 55:1 är på sluttampen. Renoveringen har tagit lång tid pga de omfattande reparationerna i lägenheten ovan där vattenläckan startade.

VATTENAVSTÄNGNING
Vattnet kommer att stängas av i samband med byte av ventiler i kulverten under vecka 40 (2-6/10). Avstängning kommer att ske några timmar i taget och berörda lägenheter aviseras i förväg av Optimal.

INFORMATION FRÅN VALBEREDNINGEN
Valberedning har påbörjat sitt arbete inför årsstämman den 30 november. Är du nyfiken på vad det innebär att vara med i styrelsen eller valberedningen så kontakta: valberedningen@goteborgshus53.se

Välkommen till ett kul och givande arbete för vår förening!

LYCKAD GÅRDFEST
Stort tack för en trevlig gårdsfest!

Det blev en av sommarens finaste kvällar på vår fina gård och kul att träffa så många av våra grannar. Det bjöds på mat från våra hyresgäster Lilla Tokyo och Subway och samtalen fortsatte långt in på kvällen. Vi har beslutat att det blir en tradition som vi ska fortsätta med. Om någon har foton som man vill dela med sig av så får ni gärna skicka dessa till styrelsen@goteborgshus.se

/Styrelsen