¨Närhet & trivsel november

18.11.2022

PORTTELEFONER
Installationen av nytt porttelefonsystem blir tyvärr försenad på grund av långa leveranstider. Nytt preliminärt datum är satt till början av december. Det nya systemet kommer att använda mobil eller fast telefon i stället för de enheter som idag finns i lägenheterna. Vi påminner om att fylla i lappen om vilka kontaktuppgifter du vill koppla till porttelefonen och lämna till expeditionen, Saknar du lappen så kontakta expeditionen för en ny.

OMLÄGGNING AV MARKSTEN PÅ LINNÈGATAN
Arbetet med omläggning av marksten på förträdgårdarna mot Linnégatan pågår enligt plan i etapper för att störa boende och affärsverksamheter så lite som möjligt. Vi ber er ha överseende med att när arbetet pågår vid er entré kan ni behöva gå in/ut via annan entré eller via gården. Se särskild information om tidplan och utförande.

ÖPPET HUS MED INFO OM LADDBOXAR
Styrelsen har haft i uppdrag att utreda möjligheterna för installation av laddboxar i garaget och lägger fram en proposition om detta till årsmötet den 1 december. För er som vill ha mer information innan bjuder vi in till öppet hus om detta den 27 november kl 11.00-14.00 på Expeditionen. Då det är första advent bjuder vi på kaffe, glögg och pepparkakor och avslutar även med:

JULGRANSTÄNDNING
I år har vi inspirerats av ett förslag från en medlem och kommer ha en större gran mitt på gården. Vi bjuder in alla medlemmar till julgranständning på första advent den 27 november kl 15.00. Vi bjuder på lite julstämning i form av musik, glögg, must och pepparkakor. Välkomna!

ÅRSMÖTE
Den 1 december kl 18.00 är det dags för föreningens årsmöte. Även denna gång kommer vi vara i Riksbyggens lokaler på Masthuggstorget 3B. Inbjudan och handlingar delas ut till alla hushåll i mitten av november. Anmäl dig senast den 23 november.

/Styrelsen